en basta ben bu forumun güzel yerlere gelebilmesi için ellimden ne geliyorsa yapmaya calısacam
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
en basta ben bu forumun güzel yerlere gelebilmesi için ellimden ne geliyorsa yapmaya calısacam
önerim sudurki sadece en azından googlede bir yer edinebilsek bu forumuın tanıtılması acısından cok daha iyi olur diye dusunuyorum ve forum olarak güzel tema bulmussunuz sizi tebrik ediyorum saygılar iyi calısmalar
murat_80- Yönetici
- Ruh hali :
Lakap : ASLANA SÖZÜM VAR ÇAKALA YEM OLMAM
Geri: en basta ben bu forumun güzel yerlere gelebilmesi için ellimden ne geliyorsa yapmaya calısacam
teşekkür ederim önerileriniz ve beğeniniz için
google da yer edinmeyi araştıracağım ve inşallah bu sorunu çözeceğiz
bu arada başlıkları daha kısa açarsanız güzel olur
mesela bu başlık yerine : Ahsen forum için...
gibi bi başlık açabilirdiniz
google da yer edinmeyi araştıracağım ve inşallah bu sorunu çözeceğiz
bu arada başlıkları daha kısa açarsanız güzel olur
mesela bu başlık yerine : Ahsen forum için...
gibi bi başlık açabilirdiniz
Geri: en basta ben bu forumun güzel yerlere gelebilmesi için ellimden ne geliyorsa yapmaya calısacam
tmm sadece daha acıklayıcı olsun diye böle actım ama denerim tsklr
murat_80- Yönetici
- Ruh hali :
daha açıklayıcı oluyorda uzun olduğu için biraz görüntüyü bozuyor
açıklamayı mesajın içinde yapsak daha uygun olmaz mı ?
anlayışınız için teşekkürler...
yanı acıklamayı mesajın içinde yapsak cok daha güzel olur neyse elimden geldigince yapmaya calısırım ben tsklr ediyorum anlayısınız için
murat_80- Yönetici
- Ruh hali :
Similar topics
» Eşler için güzel bir dua..
» Can Yücel-Seninle Olmanın En Güzel Yanı
» Bir Asker Uyumak İçin Nasıl Koyun Sayar?
» Bilgisayarınız için duvar kağıtları rengarenk beyeneceğinizi umuyorum şimdiden hayırlı olsun :D
» Erdoğan ve Sağlık Bakanı Akdağ arasında aşı polemiği sürüyor. Erdoğan 'Kimseyi aşı için zorlamayın' dedi Akdağ ise 'Son 3 haftanız var, Ocak'ta yapılan aşı fayda etmez' dedi.
» Can Yücel-Seninle Olmanın En Güzel Yanı
» Bir Asker Uyumak İçin Nasıl Koyun Sayar?
» Bilgisayarınız için duvar kağıtları rengarenk beyeneceğinizi umuyorum şimdiden hayırlı olsun :D
» Erdoğan ve Sağlık Bakanı Akdağ arasında aşı polemiği sürüyor. Erdoğan 'Kimseyi aşı için zorlamayın' dedi Akdağ ise 'Son 3 haftanız var, Ocak'ta yapılan aşı fayda etmez' dedi.
1 sayfadaki 1 sayfası